Zubi su vam oslabili ili ste ih izgubili? Želite se ponovno smijati, jesti i samouvjereno razgovarati kao nekada? Zubni implantati mogu biti najprirodnije i najfunkcionalnije rješenje za vas. Ne samo što doprinose estetici vašeg lica već i sprječavaju daljnje propadanje kosti što pomaže u očuvanju preostalih zubi.

Želim izuzetne implantate

Što su zubni implantati i kako vam mogu pomoći?

Zubni implantati vijci su od titana čija je funkcija zamijeniti korijen vašeg pravog zuba. Pričvršćuju se za kosti čeljusti, a potom se na njih stavljaju zubni nadomjesci poput zubnih krunica i mostova. Zubni implantat preuzima izgled i funkciju vašeg pravog zuba omogućujući vam normalan i kvalitetan život.

Zubni implantati - Stomatološka Ordinacija Sladović

Tko je sve kandidat za ugradnju implantata?

Da biste dobili, „zeleno svjetlo“ za ugradnju zubnih implantata, potrebno je napraviti kliničke i radiološke pretrage. Jedan od bitnih kriterija o kojima ovisi mogućnost ugradnje implantata jest dobro stanje čeljusne kosti. No čak i u slučaju da zubni implantati nisu opcija, ne trebate brinuti. Postoje druge metode koje će vam pomoći povratiti normalnu žvačnu i estetsku funkciju, poput All-on-4 metode ili mobilnih protetskih rješenja (link protetika).

Što vas očekuje u procesu ugradnje zubnog implantata?

 1. Ovisno o vrsti zahvata, proces započinjemo s premedikacijom - dajemo vam potrebne lijekove prije samog zahvata.
 2. Primate anesteziju kako bi vam zahvat ugradnje implantata bio u potpunosti bezbolan.
 3. Krećemo s ugradnjom implantata. U jednom posjetu možemo ugraditi 3 do 4 implantata.
 4. Odmah nakon zahvata radimo rendgensku sliku kako bismo provjerili njegovu uspješnost. Dajemo vam kratke upute kako se ponašati u prvim danima nakon zahvata.
 5. Nakon 7 do 15 dana skidamo šavove te zakazujemo termin postavljanja krunice.
 6. Tri do četiri mjeseca nakon zahvata, kada implantat sraste s kosti, postavljamo krunice na implantate. (U određenim slučajevima postavljanje krunice moguće i neposredno nakon zahvata).
 7. Izlazite iz ordinacije sretni i rasterećeni jer znate da je novo poglavlje puno kvalitetnijeg života ispred vas!
Zubni implantati - Stomatološka Ordinacija Sladović

 Zašto odabrati baš Dentalnu kliniku Sladović ako želite ugradnju implantata?

 • Imamo stručnost i znanje. Mr.sc. Frano Sladović specijalizirao je implantologiju na prestižnom sveučilištu u Njemačkoj te više od dva desetljeća uspješno rješava razne izazove u implantologiji
 • Minimalizirani boravak u ordinaciji i bezbolne procedure. Znanje i iskustvo koje imamo omogućuju nam da brzo prepoznamo kako riješiti vaš problem i znamo to napraviti.
 • Izuzetna kvaliteta implantata s kojima radimo. Dentium i Nobel Biocare svjetski su prepoznati brendovi s implantatima premium kvalitete koji ima doživotnu garanciju
 • Suvremena aparatura i moderne tehnologije koje povećavaju ugodu i skraćuju postupke
 • Ugodno i sigurno okruženje u kojem ćete se osjećati ugodno gotovo kao kod kuće

Ako razmišljate o ugradnji implantata koje ćete nositi do kraja života, odaberite najbolje.