Želite se riješiti bora na licu, popuniti usnice, izgledati mlađe uz prirodne i neinvazivne metode? Otkrijte moć tretmana hijaluronskom kiselinom i vlastitom krvnom plazmom!

Želim izgledati bolje

Hijaluronski dermalni fileri – što rade za vas i kada ih je najbolje koristiti?

Hijaluronska kiselina nalazi se prirodno u našoj koži. Vezivanjem molekula vode na sebe brine o tonusu naše kože, no s godinama se smanjuje. Hijaluronskim dermalnim filerima na potpuno prirodan način koži lica vraćamo svježinu. Tretman hijaluronom možete koristiti već s prvim znakovima starenja i to na području obraza, usana, brade, sljepoočnica te za rješavanje nezgodnih bora između nosa i usana.

Estetika lica - Stomatološka Ordinacija Sladović

Kako izgleda tretman hijaluronskom kiselinom?

  1. Tretman započinjemo inicijalnim razgovorom nakon čega slijedi pregled lica i detekcija problema.
  2. Potom na lice apliciramo anestetsku kremu te u potkožno tkivo ubrizgavamo filer. Postupak traje vrlo kratko, bezbolan je te se po vašoj želji i potrebi ponavlja svakih 6 do 9 mjeseci.

Tko smije prakticirati tretman hijaluronom?

Tretman hijaluronskom kiselinom mogu koristiti gotovo sve osobe. Iznimku čine kronični bolesnici, koji se, kako je i uobičajeno, svakako prvo moraju posavjetovati sa svojim liječnikom.

Estetika lica - Stomatološka Ordinacija Sladović

Tretman krvnom plazmom – što je i zašto se koristi?

Tretman krvnom plazmom odlično je neinvazivno i bezbolno rješenje za sve vas koji želite pomladiti i osvježiti izgled svoje kože na prirodan način. Krvna plazma potiče proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline koji su zaduženi za mladolik izgled kože. Ako je vaša želja baršunastija, elastičnija, hidratiziranija koža lica s manje bora ovo je tretman za vas!

Kako izgleda proces tretmana krvnom plazmom?

  1. Proces započinje pregledom i uzimanjem vaše anamneze. Određujemo područje koje želimo tretirati.
  2. Zatim vam vadimo malu količinu krvi koju potom centrifugiramo kako bi dobili čistu krvnu plazmu, bogatu faktorima rasta.
  3. Nakon nanošenja anestetske kreme, krvnu plazmu ubrizgavamo na za to određena mjesta na licu.

Koliko traje tretman krvnom plazmom te kakav mu je učinak?

Sam tretman ne traje dugo, svega 45 minuta. Međutim, potrebno je učiniti minimalno tri tretmana u tri mjeseca. Prvi se rezultati vide već nakon prvog tretmana. No učinak nije toliko intenzivan odmah po završetku prvog tretmana kao što je to slučaj s hijaluronskim filerima. Efekt tretmana krvnom plazma razvija se kroz vrijeme, a njegov učinak ćete osjetiti na duže staze nego kod filera!

Estetika lica - Stomatološka Ordinacija Sladović

Tko je kandidat za tretman krvnom plazmom, a kome se tretman ne preporučuje?

Tekst: Iako je riječ o sasvim prirodnoj metodi pomlađivanja, tretman krvnom plaznom ne preporučuje se osobama s povišenim masnoćama u krvi, visokim tlakom. Osobe koje boluju od takvih bolesti ili su kronični bolesnici prije tretmana svakako se trebaju konzultirati sa svojim liječnikom

Zašto odabrati nas za neinvazivne tretmane pomlađivanja lica?

  • Imamo visoku razinu znanja, preciznosti i vještine te izvrsno poznajemo anatomiju lica.
  • Posvećeni smo detaljima i ništa ne prepuštamo slučaju. Sa svakim pacijentom prije tretmana razgovaramo o prednostima i nedostacima te ga upućujemo u cijeli proces.
  • Doktorica dentalne medicine Lada Sladović, koja obavlja tretmane estetike lica, kontinuirano se educira te sudjeluje na brojnim kongresima i tečajevima za estetiku lica
  • Izuzetna kvaliteta brendova s kojima radimo. Američki brend Restylane, s tradicijom dugom više od 25 godina i preko 50 milijuna tretmana, brend je kojeg s ponosom koristimo
  • Ugodno i sigurno okruženje u kojem ćete se osjećati ugodno, gotovo kao kod kuće

Ako se želite osjećati mlađe, biti sigurniji u sebe ili samo osvježiti izgled svog lica odaberite stručnu i preciznu ruku naše doktorice Sladović!