Nedostaju vam zubi u gornjoj ili donjoj čeljusti? Nemate dovoljnu količinu koštane srži zbog čega ne možete na klasični implantološki zahvat? Nikada se niste u potpunosti naviknuli na protezu? Upoznajte All-on-4, revolucionarno rješenje koje će vam omogućiti savršeni osmijeh u samo jednoj posjeti!

Dogovorite pregled već danas

Što je All-on-4 metoda i po čemu je revolucionarna?

Revolucionarnost All-on-4 metode je u tome što vam u samo jednoj posjeti možemo u donju ili gornju čeljust, ugraditi četiri implantata. Ta četiri implantata „nose“ zubni most koji se postavlja na njih, a koji se proteže na cijelu čeljust. Dakle, uz samo 4 implantata možete ponovno imati funkcionalne i estetski lijepe zube u cijeloj gornjoj ili donjoj čeljusti. 

All-on-4 - Stomatološka Ordinacija Sladović

Kome je namijenjena all-on-4 metoda?

Tekst: All-on-4 metoda namijenjena je pacijentima koji nemaju zube u gornjoj ili donjoj čeljusti ili su im zubi u toliko lošem stanju da se moraju izvaditi. Isto tako, onima koji zbog male količine koštane srž nisu kandidati za klasičan implantološki zahvat. Također, All-on-4 može biti dobro rješenje za sve vas koji se nikada niste naviknuli na nošenje proteze.

U svakom slučaju, all-on-4 metoda može se koristiti samo u slučaju bezube čeljusti, bilo gornje ili donje ili pak obje.

All-on-4 - Stomatološka Ordinacija Sladović

Kako izgleda proces primjene All-on-4 metode?

  1. Proces počinje pregledom i dijagnostikom, procjenom stanja čeljusne kosti zbog čega su potrebne i rendgenske snimke.
  2. Nakon što implantolog odredi mjesta na koja će ugraditi implantate, kreće njihova ugradnja. Na implantate postavljamo privremeno protetsko rješenje koje nosite dok implantati ne srastu s kosti.
  3. Dajemo vam upute kako održavati oralnu higijenu dok nosite privremeno protetsko rješenje.
  4. Nakon nekoliko mjeseci (do 3 do 6), kada implantat sraste s kosti, na implantate se stavlja trajni zubni most.
  5. Uz dobru oralnu higijenu i redovite stomatološke kontrole, All-on-4 može biti vaše rješenje za život. Putovnica za uživanje u hrani, rješenje za lijep i samopouzdan osmijeh!

Zašto odabrati Dentalnu kliniku Sladović za All-on-4 metodu?

  • Imamo stručnost i znanje. Mr.sc. Frano Sladović specijalizirao je implantologiju na prestižnom sveučilištu u Njemačkoj te više od dva desetljeća uspješno rješava razne izazove u implantologiji
  • Minimalizirani boravak u ordinaciji i bezbolne procedure. Znanje i iskustvo koje imamo omogućuju nam da brzo prepoznamo kako riješiti vaš problem i znamo to napraviti
  • Izuzetna kvaliteta implantata s kojima radimo. Dentium i Nobel Biocare svjetski su prepoznati brendovi s implantatima premium kvalitete koji ima doživotnu garanciju
  • Suvremena aparatura i moderne tehnologije koje povećavaju ugodu i skraćuju postupke
  • Ugodno i sigurno okruženje u kojem ćete se osjećati ugodno gotovo kao kod kuće

Ako vas muči bezubost, proteza vam ne odgovara, a želite se ponovno smijati i uživati u hrani, All-on-4 može biti odgovor na vaše probleme.