Upoznajte se s našom pričom

Dentalna klinika Sladović nastala je ljubavi prema stomatologiji i želji da vam omogućimo najbolju moguću dentalnu uslugu u Zadru.

Jednostavno rečeno, supruga Lada, ja i kao i ostali liječnici u našem timu  - volimo stomatologiju. Volimo kada svoje znanje i vještinu koristimo da vam pomognemo i vratimo onaj istinski osmijeh na lice.  

Jer naši zubi itekako utječu na kvalitetu našeg života. Na okuse, na odnose, na samopouzdanje i prilike koje želimo iskoristiti. 

Zato koristimo najbolju tehnologiju, preparate vrhunskih brendova kako bi proces vašeg liječenja bio što efikasniji i ugodniji. Pristupamo vam s razumijevanjem i poštovanjem, uvijek s osmijehom na licu kako bi se u našoj ordinaciji uvijek osjećali opušteno i zaista dobrodošlo.

m.sc. Frano Sladović

Naše glavne vrijednosti znanje su i izvrsnost

Želimo s vama stvoriti odnos povjerenja i biti dentalna klinika na koju uvijek možete računati.

Kroz kontinuirano isporučivanje izuzetne stomatološke usluge bazirane na znanju i dosezima najsuvremenije tehnologije, pružamo vam osjećaj sigurnosti i ugodnosti tijekom cijelog procesa liječenja.

Želimo promijeniti način na koji gledate na stomatološko liječenje i potaknuti vas da se odvažite na korak koji će poboljšati vaše zdravlje te unijeti više samopouzdanja i lakoće u vaš život.

Napravite korak prema slobodnijem i zdravijem životu već danas